PC

Zađite u intrige 18. veka sa besplatnom prvom epizodom igre The Council

Ako volite igre koje istorijske činjenice mešaju sa fikcijom, The Council je jedna od igara koju ne smete da zaobiđete.

Ova narativna avantura vas smešta u period kraja 18. veka gde ćete imati prilike da se sretnete sa brojnim moćnim ličnostima tog perioda, kao što su Napoleon i Džordž Vašington. Kao glavni cilj imate pronalazak nestale majke, ali ćete ujedno biti upleteni u niz intriga koje se na tom skupu moćnika.

Igra ne poseduje neke preterano napredne mehanike, već vam dozvoljava da se fokusirate na narativ, pošto ćete tako i ostvarivati progresiju. Kako bi začinili stvar, developer Big Bad Wolf je implementirao sistem specijalnih sposobnosti, koje vam omogućavaju da iz svakog razgovora izvučete više informacija.

The Council je podeljen na epizode, pet ukupno, ali je sada prva potpuno besplatna za igranje na Steamu, kako bi vas uvela u svet intriga. Sama prva epizoda je dobra sama po sebi, ali ako želite, ostatak možete kupiti po sniženoj ceni do 30. marta.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top