Nintendo Switch

10.0.0 apdejt za Nintendo Switch donosi opciju za remapiranje tastera i transfer igara na SD karticu

Jubilarni 10.0.0 apdejt za Nintendo Switch konzolu je nakon dosta čekanja konačno stigao i donosi niz poboljšanja korisnicima, zajedno sa nekoliko zgodnih funkcija.

Nova funkcija koja je kreirana kako bi igračko iskustvo bilo maksimalno olakšano svim korisnicima je remapiranje tastera na Joy-Con kontrolerima. Konfiguraciju tastera i analogne palice možete menjati za svaki upareni kontroler i svaku knfiguraciju možete zasebno sačuvati.

Pročitajte još: Sve je manje dostupnih Nintendo Switch uređaja

Većinu igrača je verovatno od početka frustrirao nedostatak opcije za transfer igara sa interne memorije na SD karticu, već je u situacijama kada vam je memorije ponestalo jedina opcija bila brisanje i ponovno preuzimanje igre. Sada to više neće biti problem, pošto je dodata opcija za laki transfer sadržaja u vidu igara i DLC-a iz interne memorije na SD karticu i obrnuto.

Ostale novine se tiču upotrebe pretraživača za čitanje vesti, gde je dodata opcija čuvanje članaka za kasnije čitanje, a igrače očekuje i 6 novih ikonica iz Animal Crossing: New Horizons.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top