PC

Assassin’s Creed II naredne nedelje besplatan za preuzimanje

Kompanija Ubisoft se drži obećanja da će tokom trajanja pandemije korona virusa igračima deliti dosta besplatnog sadržaja. U prethodnim nedeljama smo imali razne besplatne vikende igranja, sa trenutno aktuelnim za igru The Crew 2, a podeljeno je i nekoliko naslova.

Naredne nedelje se nastavlja sa darivanjem, i već sada je otkriveno o kojoj će igri biti reč. Radi se o kultnom naslovu Assassin’s Creed II, kojeg mnogi smatraju jednim od najboljih u serijalu, a ovo će biti odlična prilika da obnovimo gradivo.

Assassin’s Creed II će biti besplatan za preuzimanje od utorka, 14. aprila, za PC, putem Ubisoftove uPlay platforme, nakon čega će zauvek ostati u vašem vlasništvu.

Nakon prvog dela u kojem smo se upoznali sa Altairom,u drugom delu odlazimo u renesansnu Firencu sa Eziom kao glavnim likom, gde upoznajemo brojne istorijske ličnosti i nastavljamo potragu za parčetom Edena.

Sledeće nedelje nas očekuje bogata ponuda besplatnih igara, pošto pored AC II, i Just Cause 4 postaje besplatan na Epic Games Store, do tada, sakupite trenutno besplatne naslove.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top