Vesti

Assassin’s Creed: Valhalla nam stiže u prazničnoj sezoni

Upravo smo bili svedoci globalne premijere trailera za novi AC naslov. Kako smo već sinoć saznali, idemo u eru Vikinga. Pored današnjeg trailera saznali smo još nekoliko zanimljivosti vezanih za samu igru.

Kako je najavljeno igra nam stiže tokom praznične sezonu tekuće godine i biće dostupna na Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Stadia, i za Windows PC ekskluzivno na Epic Games Store i Ubisoft Store. Igra će biti dostupna i na UPLAY+.

Sjajna stvar jeste što je lead studio za ovaj naslov isti onaj koji nam je podario fenomenalni Black Flag i Origins. Naravno, u pitanju je Ubisoft Montreal.

U AC:Valhalla uskačemo u čizme vikinškog raidera po imenu Eivor koji je odrastao na nordijskim legendama. Sa jedne strane imaćemo predele netaknute prirode na Severu, kojima se već tada suprostavlja arhitektura mračnog doba Engleske.

Pročitajte još: Na Assassin’s Creed: Valhalla radi čak 15 studija!

Gameplay nudi izgradnju i brigu o izvornom naselju, radiovanje drugih naseobina i pograničnih engleskih sela kao i povećavanje reputacije i uticaja. Glavni neprijatelj biće nam Saksonski lider Kralj Alfred od Wessex-a.
Moći ćemo da biramo da li će Eivor biti muškog ili ženskog pola, a imaćemo i ceo customization menu na raspolaganju.

Pored standardne edicije igrači će moći da kupe i Gold, Ultimate i Collector’s izdanje, svako sa svojim prednostima.

Ako niste, pogledajte zvanični trailer ispod, a 7. maja očekujte i prvi prikaz gejmpleja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top