PC

CoD: Modern Warfare 2 Campaign Remastered dostupan za PS4, krajem meseca stiže i na ostale platforme

Kao što se otkrilo dan ranije, remasterizovana kampanja za Call of Duty: Modern Warfare 2 se pojavila 31. marta, ali samo za Playstation 4 konzole.

Ovo je došlo kao gorko iznenađenje za igrače na ostalim platformama, pošto pre samog izlaska nije bilo nikakve najave da će postojati Playstation ekskluzivnost. Igrači na Sonijevoj platformi već sada mogu iskusiti poznatu priču u osveženom izdanju i 4K rezoluciji.

Što se tiče publike na PC i Xbox One platformama, ona će morati da sačeka još par nedelja kako bi mogla da zaigra Modern Warfare 2 Campaign Remastered.

Activision je objavio da ovaj remaster na ostale platforme stiže 30. aprila sa cenom od 20$.

Mnogi su možda razočarani i zbog nedostatka multiplejera, a kao razlog za to je navedeno da developeri nizu želeli da podele igrače između dve igre, već je bolje da prošlogodišnji Modern Warfare ostane aktuelan za sada.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top