PlayStation 5

Cyberpunk 2077 neće biti dostupan od prvog dana na Playstation 5 i Xbox Series X konzolama

Još od ranije smo dobili potvrdu da će se Cyberpunk 2077 pojaviti u vidu posebne verzije za konzole naredne generacije, Playstation 5 i Xbox Series X, ali se to neće odigrati baš prvog dana kada se ove konzole budu pojavile.

Na konzolama nove generacije će CP 2077 biti igriv od prvog dana samo putem backwards compatibility funkcije koje imaju obe konzole, ali verzija na koju će morati da čekaju će biti specijalno napravljena za next gen hardver čime će dodatna snaga biti maksimalno iskorišćena.

Cyberpunk 2077 već sada izgleda prilično dobro, i sa visokim nivoom detalja koji krase Noćni grad, tako da ostaje samo da zamislimo kako će igra izgledati na konzolama nove generacije.

U razgovoru sa investitorima se govorilo o tome da će igrači na Xbox Series X konzoli dobiti Cyberpunk 2077 kao besplatnu nadogradnju ako već poseduju igru na Xbox One, što trenutno nije poznato kada je Playstation 5 u pitanju.

Cyberpunk 2077 će se pojaviti 17. septembra za PC i aktuelne konzole, što je nedavno dodatno potvrđeno, dok ćemo morati da sačekamo za datum dolaska ovog naslova kompanije CD Projekt na PS5 i XSX.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top