PlayStation 4

Drugi deo The Dark Pictures antologije stiže ovog leta

Studio Supermassive Games je dosta pažnje privukao pre nekoliko godina za PS4 ekskluzivom Until Dawn, u kojoj je horor predstavljen na nešto drugačiji način sa butterfly efektom, u kojem načinjeni izbori značajno utiču na tok i završetak priče.

Fanovima se izuzetno dopala ova ideja, zbog čega su momci i devojke ovog studija rešili da se oprobaju sa sličnim projektom. To je The Dark Pictures antologija koja će doneti ukupno 9 priča, odnosno igara tokom određenog vremenskog perioda.

Prošlog leta smo dobili Man of Medan, koji je dobio dosta pozitivne reakcije sa svojom pričom i načinom pripovedanja, a ovog leta dobijamo i nastavak – Little Hope.

Little Hope je prvobitno najavljen prošle godine, kada je rečeno da će izaći 6 meseci nakon Man of Medan, ali se to nije dogodilo, već će razmak između ove dve igre biti oko godinu dana. Sada je sa novim trejlerom otkriveno više detalja o priči koja nas očekuje, kao i da igra izlazi tokom leta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top