PC

DuckTales QuackShots je bio pravi projekat koji nije dobio zeleno svetlo

Među brojnim prvoaprilskim šalama se našla i jedna studija FDG Entertainment u vidu najave nove DuckTales igre, što je za trenutak obradovalo mnoge fanove junaka iz Disney univerzuma.

Nakon što je otkriveno da se radi o šali za 1. april, stigla je objava da je DuckTales Quackshots zapravo prava igra koja je napravljena, ali nikada nije dobila dozvolu da izađe pred fanove. To znači da su fotke koje su prikazane zapravo iz stvarne igre.

Zaposleni u studiju su otkrili da je ova DuckTales igra projekat na kojem su radili, ali kada su se obratili kompaniji Dizni, koja drži prava na objavljivanje, ona jednostavno nije dala zeleno svetlo, odnosno nije pružila licencu kojom bi se odobrilo objavljivanje igre.

Zbog ovoga smo još više razočarani, i ostaje samo nada da će se Dizni jednog dana eventualno predomisliti

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top