Vesti

Fil Spenser uverava da Xbox Series X dolazi kao što je planirano

Ovih dana postoji velika zabrinutost fanova da će očekivane igre, kao i konzole, biti odložene i da će morati još duže da čekaju zbog loše situacije sa korona virusom, zbog čega su mnogi primorani da rade od kuće, a proizvodni pogoni su zaustavljeni.

Na svu sreću po fanove Xbox brenda, nadolazeća konzola naredne generacije, Series X, dolazi pred kraj godine, kao što je prvobitno i planirano. U ovo uverava Fil Spenser, vođa Xbox divizije u Majkrosoftu, koji se teme dotakao u jednom intervjuu.

Spenser je govorio o aktuelnoj situaciji pandemije, gde se navedeno da se trenutno sve čini kako bi se očuvalo zdravlje svih zaposlenih, odnosno da neće žrtvovati ljudstvo zarad finansijske dobiti.

Iako je morao da načini teške odluke, Spenser navodi da za sada ne postoji nikave prepreke zbog koje bi dolazak Xbox Series X konzole morao biti odložen, pošto se proizvodnja u Kini, prvoj državi pogođenoj koronom, polako vraća u normalu. Problema ima nažalost, i to u razvoju igara, pošto svi rade od kuće i to dovodi do usporenosti na određenom polju.

Xbox Series X očekujemo tokom praznične sezone, i nadamo se da će tako ostati.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top