PC

Glasine – U planu su još 4 Call of Duty: Modern Warfare naslova

Activision izgleda ima velike planove za Modern Warfare pod-serijal u Call of Duty franšizi.

Prošle godine smo dobili Modern Warfare reboot koji je doneo sve dobro što moderno ratovanje ima da ponudi, zajedno sa blago izmenjenom pričom od one originalne, nakon čega je na istom temelju stigao besplatni Battle Royale mod igranja nazvan Warzone, a nedavno smo dobili i remaster kampanje iz Modern Warfare 2.

Međutim, recikliranje sadržaja nije sve što je u planu, pošto glasine navode da ćemo dobiti još najmanje 4 Modern Warfare naslova, i svaki od njih će se baviti pričom pojedinih karaktera sa kojima smo se do sada susretali. Ti karakteri su Sandman, Soap, Ghost i ostali članovi jedinice.

TheGamingRevolution navodi da je cilj da se njihove priče prošire i da igrači steknu više detalja o njima kroz njihovu istoriju, što zvuči dosta zanimljivo.

Ove igre se neće pojavljivati jedna za drugom, što je očigledno, već će dolaziti u vremenskim razmacima kako bi se ostalim developerima za drugim pod-serijalima pružila prilika, kao što je ove godine planirano izdavanje nove Black Ops igre, koja bi mogla biti reboot originala ili peti deo.

Ostaje da dobijemo potvrdu ovih glasina, ali ne bilo iznenađenje da Activision krene u ovom smeru, pošto je Modern Warfare doneo ogromnu zaradu, dok je samo prošlogodišnji reboot za prva tri dana ostvario 600 miliona dolara profita.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top