PlayStation 5

Greškom otkrivena cena Playstation 5 konzole

Soni još uvek nije zvanično otkrio sve detalje za Playstation 5 konzolu, a curenja informacija ima sa svih strana.

Sada je nekoliko prodavnica zaduženih za distribuciju igara i opreme otkrilo da će Playstation 5 imati istu cenu kao i prethodna generacija, što znači da igrače očekuje trošak od 400 dolara, što je dosta impresivno.

Cena je otkrivena od strane kanadskog PlayNTrade prodavca koji nije otkrio odakle ima ove informacije i koliko su one kredibilne. Sa druge strane, u Danskoj je jedna prodavnica navela da će cena konzole biti 1000 dolara, što je prosto nerealno i verovatno se radi o nekoj grešci. U svakom slučaju, moraćemo da sačekamo zvaničnu najavljenu cenu.

Podsećamo, ovo je i bila generalno planirana cena od strane Sonija, ali su se u februaru pojavili navodi da bi zbog manjka delova za izradu konzole cena mogla biti veća, a izlazak PS5 čak i odložen.

Ništa za sada nije zvanično, tako da ćemo morati da sačekamo Sonijevu poslednju reč, što znači da se i krajnja cena može promeniti.
Ako cena Playstation 5 konzole bude 400 dolara, onda će igrači za sasvim solidnu cenu dobiti izuzetno moćan hardver.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top