PC

Horor igra u kojoj igrate negativca, Carrion, je ušla u beta fazu

Jedna igra o kojoj smo dosta pisali u proteklom periodu je Carrion, horor naslov u kojem se vi ne borite na strani dobra, već ste negativac, odnosno vanzemaljac sa misijom da uništi ljude.

Carrion smo imali prilike da isprobamo na Steam Game Festivalu, u ranoj fazi, gde su developeri dobili dosta pozitivnih reakcija i pohvala. Ovaj naslov je sada znatno uznapredovao u razvoju i ušao je u beta fazu, čime se rad polako privodi kraju, što znači da nas uskoro očekuje i potpuni izlazak igre.

Datum izlaska je i dalje nepoznat, ali je očekujemo ove godine. Ono što igru čini zanimljivom pored je izmenjene uloge, je vanzemaljac koji raste sa svakom žrtvom koju pokupi, pa tako od početka kao maleno crveno klupko on može narasti u ogromno stvorenje sa pipcima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top