PC

Jedna od najrealističnijih simulacija ratovanja, Digital Combat Simulator, je potpuno besplatna narednih mesec dana

Fanovi letačkih simulacija sa nestrpljenjem očekuju dolazak Microsoft Flight Simulatora, koji će ih odvesti na neverovatno putovanje oko fotorealističnog sveta sa brojnim letelicama.

Simulacija letenja već ima dosta, i među njima se nalazi jedna od najrealističnijih i namenjena je obožavateljima ratnog vazduhoplovstva. Reč je o igri Digital Combat Simulator World, koju ujedno bije glas da je jedna od najskupljih kada je u pitanju dodatni sadržaj.

Međutim, u narednih mesec dana cena sadržaja neće morati da brine nikoga, pošto je DCS World potpuno besplatan za igranje sve do 19 maja. Besplatna verzija ovog naslova postoji od ranije, ali je izuzetno ograničena, pošto u ponudi ima mali broj ratnih mašina, dok je ostatak zaključan iza generalno skupih DLC dodataka.

To sada nije problem, pošto je sve besplatno za igranje, svaka letelica koja se pojavila prethodnih godina, kao i one iz Drugog svetskog rata. Ovom besplatnom promocijom na Steamu, developer Eagle Dynamics želi da privuče novu publiku, zbog čega je uveo i 50% popusta na igrače koji se odluče da dodatke pazare tokom trajanja meseca besplatnog igranja.

Koliko je DCS World realističan i kako izgleda možete pogledati u promotivnom trejleru ispod.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top