PC

Just Cause 4 je besplatan na Epic Games Store zajedno sa Wheels of Aurelia

Epic Games Store nastavlja sa darivanjem atraktivnih igara iz AAA segmenta tokom trajanja korona virusa. Pre par nedelja smo u ponudi imali World War Z, a sada nakon par indie igara besplatno možete preuzeti eksplozivni Just Cause 4.

Ovaj naslov se pojavio krajem 2018. godine i sa sobom je doneo još više destrukcije uz novu priču u kojoj je Riko Rodrigez protagonista. Just Cause 4 vam donosi dosta slobode u igranju, sa kreativnim opcijama za uništavanje protivnika tako da je idealna zabava za ove dane u samoizolaciji.

Druga igra koju EGS deli besplatno je Wheels of Aurelia, imerzivna igra koja igrače smešta u Italiju sa kraja 70-ih godina prošlog veka. Igru krasi zanimljiv vizuelni stil, odlična muzika i priča koja bukvalno prenosi atmosferu države u kojoj se odvija.

Oba naslova možete preuzeti potpuno besplatno od danas, 16. aprila, pa sve do 23. aprila, kada u ponudu stupaju nove besplatne igre. Procedura je prosta, na ovom linku možete pronaći igre i potrebno je samo proći kroz besplatni proces kupovine, nakon čega ostaju zauvek u vašem vlasništvu.

Do sutra besplatno možete preuzeti i Assassin’s Creed II na uPlay platformi.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top