PC

Majkrosoft donirao svim partnerima na Mixer platformi po 100$ kao pomoć tokom pandemije

Kompanija Majkrosoft je svesna teške situacije sa kojom se susreću svi širom sveta zbog pandemije korona virusa, i zato je rešila da svojim partnerima na Mixer platformi pruži pomoć.

Pomoć se ogleda u pružanju sume novca od 100$ koju partneri mogu potrošiti na bilo koji način, bez ikakvih uslova.

Vest dolaze od strane jednog stimera koji je zvanični partner Mixer platforme, poznatog kao Greenskull, koji je oduševljen ovim potezom kompanije.

Nije poznato koliko ukupno partnera postoji na Mixer platformi, ali za ulazak u partnerstvo ne treba ogroman broj fanova, već je dovoljno imati preko 2000 fanova i 25 sati strima mesečno, što znači da broj partnera verovatno nije mali. U svakom slučaju, pozdravljamo Majkrosoftovu odluku da pomogne u ovim teškim vremenima.

Mi na naših 100€ još uvek čekamo

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top