Vesti

Microsoft se sprema za predstavljanje Xbox Series X igara

Zvanično predstavljanje Xbox Series X konzole sa svim pratećim sadržajem je izgleda bliže nego što možemo da zamislimo, što je vođa brenda Xbox, Fil Spenser, sada i potvrdio.

Majkrosoft je još od E3 sajma prošle godine redovno davao detalje vezane za narednu generaciju Xbox konzole, ali nekako u vidu okolišanja i golicanja mašte fanova. Dizajn konzole je predstavljen na The Game Awards konferenciji, na šta su mnogi reagovali iznenađeno, zbog promene klasičnog izgleda.

Pošto je E3 2020 otkazan, Microsoftu su planovi blago poremećeni, ali izgleda da će to stvoriti još bolje uslove u vidu ranijeg predstavljanja. Fil Spenser je otkrio da su u toku pripreme za predstavljanje igara koje će se pojaviti za Xbox Series X i da će se one uskoro odigrati. U jednom tvitu je navedeno da se ostvaruje odličan napredak i da uzbuđenje povodom planova nikada nije bilo veće.

Spenser navodi da je svestan da fanovi traže transparentnost, i da će se to ispoštovati, tako da na otkrivanje neće morati dugo da čekaju. Datuma i dalje nema, ali će to verovatno biti tokom maja. Mimo datuma otkrivanja, više nas interesuje šta će to biti otkriveno, da li će to biti gomila AAA naslova namenjena za sve platforme, ili je pažnja posvećena ka širenju kataloga Xbox ekskluziva. Majkrosoftu je sada više nego ikada potrebno da briljira sa novom generacijom, pošto je Xbox One imao dosta slabo interesovanje i ponudu igara koje bi privukle fanove.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top