PC

Najavljena nova video igra bazirana na Avanturama Tintina

Verovatno ste čuli za Tintina, glavnog junaka serije stripova, Avanture Tintina, sa kojim ste imali prilike da se upoznate u brojevima časopisa Politikin Zabavnika.

Avanture mladog i naivnog reportera sa ostalim junacima i saputnicima, ćemo moći da proživimo kroz novu video igru – The Adventues of Tintin(radni naziv) – na kojoj radi francuski developer i izdavač Microids u ko-produkciji sa Moulinsart.

U zvaničnoj najavi je objavljeno da se radi o akcionoj avanturi koja će pratiti Tintina, psa Sneška i ostale junake kroz priču baziranu događajima iz stripova. Developeri će se potruditi da komičnost i duh iz stripova prenesu u ovu igru, o čemu će više reči biti u narednom periodu. Pored zvanične najave nema preterano mnogo detalja, ali će kasnijeg datuma biti objavljen trejler zajedno sa zvaničnim nazivom.

U prošlosti je bio nekoliko igara sa Tintinom u glavnoj ulozi, najskorija je The Secret of the Unicorn, koja je 2011. godine izašla za računare konzole i mobilne telefone, sa generalno pozitivnim utiscima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top