PC

Novi video za Crysis Remastered prikazuje fotorealistični izgled okruženja

Zvanična najava remastera prve Crysis igre je samo delimično prikazala da igrače očekuju još bolji detalji, sa sve novim tehnologijama koje su se pojavile u godinama nakon izlaska originala, kao što je ray-tracing.

Najnoviji in-game video vezan za Crysis Remastered je demo 5.6 verzije Cry endžina, koji u 4K rezoluciji prikazuje neverovatni nivo detalja.

Prikazana sekvenca je fokusirana na šumsko zelenilo, praćeno fantastičnim osvetljenje koje pruža ugrađena ray-tracing tehnologija. Kada bi prikazali nekoj osobi bez informacije da se radi o video igri, ona bi verovatno  pomislila da je reč o snimku iz stvarnog sveta.

Ovaj kratki video služi u dve svrhe. Prva je da se prikaže fotorealizam i neverovatni nivo detalja koji očekuje igrače sa Crysis Remasted, a drugi cilj je da se prikažu napredne karakteristike koje CryEngine ima da ponudi.

Sa ovim detaljima, stvarno će biti interesantno videti sistemske zahteve za PC platformu, čime čuveno pitanje “Can it run Crysis?” postaje aktuelnije nego ikada.

Uživajte:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top