PC

Odložen datum izlaska za Hellpoint

Jedna horor igra koju smo očekivali ovog meseca je i Hellpoint, koja bi vas odvela na svemirsku stanicu ispunjenu vanzemaljcima, ali ćete morati da sačekate još malo na ovo iskustvo.

Studio Cradle Games je u prethodnom periodu imao dosta problema sa privođenjem kraju ove igre zbog korona virusa, što znači da planirani datum izlaska neće biti ostvaren već je odložen. Novi datum izlaska nije objavljen u celosti, već je rečeno da će Hellpoint izaći do kraja juna ove godine, što i nije preterano veliko odlaganje(na svu sreću).

Hellpoint deluje kao dosta zanimljiva horor igra, pošto poseduje dosta zanimljive mehanike koje čine igranje napetijim. Pošto svemirska stanica na kojoj se odvija radnja kruži oko crne rupe, u određenom periodu će se dešavati nasumični događaji koji će zadavati probleme. Tu je i Quantic sistem koji nakon svake vaše smrti menja svet, te promene nisu značajne, ali ćete ih svakako primetiti tokom igranja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top