PC

PC verzije igara Persona 5 i Days Gone su se pojavile na Amazonu

Update 2: Sony je demantovao procurele listinge i izjavio da ekskluzive nisu u planu da se pojave na PC-u.

Update: PC verzije igara Gran Turismo Sport, pa čak i The Last of Us 2 su se takođe pojavile na francuskom Amazonu. Da li to Sony planira da kompletnu biblioteku donese na PC platformu?

Još Playstation ekskluziva će se uskoro pojaviti za igrače na računarima, ako je verovati procurelim informacijama na sajtu Amazon.

Na sajtu Amazon France je nedavno primećeno da se Persona 5 pojavila sa oznakon da izlazi za PC platformu i radi se o Royal verziji igre, koja donosi dodatni sadržaj i brojna poboljšanja. Isti je slučaj sa Days Gone, zombi horor ekskluzivom koja se pojavila prošle godine i prikupila je dobar broj pozitivnih reakcija, tako da će biti osvežavajuće videti je na drugoj platformi.

Ovo nije zvanična potvrda da će ova dva naslova izaći za PC, ali verovatnoća svakako postoji, pošto je PC verzije igre Horizon Zero Dawn takođe procurela na sajtu Amazon pre nego što je i zvanično najavljeno da dolazi na drugu platformu.

Neki fanovi kompanije Sony i Playstationa su razočarani činjenicom da sve više ekskluziva dolazi na PC, ali je verovatno reč o mudroj taktici sa kojom Sony pokušava da izvuče dodatnu zaradu od već izdatih igara, dok će nadolazeći naslovi zadržati Playstation ekskluzivnost.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top