PC

Peta sezona u Apex Legends donosi novog heroja

Battle Royale naslov kreatora Titanfall serijala, Apex Legends, uskoro dobija petu sezonu koja će po novinama pratiti prethodne, pa tako sa novim izazovima, Battle Passom donosi i osveženje u rosteru.

13. heroj je najavljen u susret dolasku pete sezone. Reč je o Lobi Andrade, heroini kojoj je glavno zanimanje krađa skupocenog nakita, ma koliko on dobro čuvan bio.

Moguće je da će ovaj novi heroj imati neke odlike nevidljivosti ili brzog kretanja, kako bi ispratio opis, ali će se više detalja saznati 5. maja, dok je sam početak sezone zakazan za 12. maj.

Loba Andrade izgleda ima određenu povezanost se Revenantom, prethodno dodatim herojem, što se može primetiti u trejleru, i verovatno se radi o temi koja će biti produbljena tokom trajanja pete sezone.

Respawn Entertainment kreira zanimljivu priču iza junaka u Apex Legends, i to pomoću odličnih sinematika u stilu crtaća. Uživajte

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top