PC

Poslednji DLC za Battlefield V stiže ovog leta, DICE prestaje sa aktivnom podrškom

Nakon godinu i po dana od izlaska, DICE i Electronic Arts privode kraju aktivnu podršku za Battlefield V, i okreću fokus ka radu na nekom novom projektu.

Prekid podrške znači da ova WWII pucačina nakon junskog apdejta više neće dobijati novi sadržaj i aktivne izmene kao do sada, ali će serveri nastaviti da funkcionišu u daljem periodu, tako da to ne treba da vas zabrinjava.

U junu će biti dodat novi sadržaj u vidu oružja, misija, i prilagođavanja gejmpleja, o čemu će više detalja biti uskoro. Kao i mnogi drugi studiji, DICE developeri rade od kuće kako bi se zastitili od korona virusa, i navedeno je da zbog takve situacija i usporenog rada može doći do odlaganja dolaska poslednjeg sadržaja za Battlefield V.

Battlefield V je u prethodnih 18 meseci dobio izuzetno dosta sadržaja, u vidu mapa, novih scenarija ratovanja, oružja i raznih dodataka, kao i specijalnog Battle Royale moda koji je doneo par zanimljivih inovacija pred igrače.

Istu sudbinu je imao i prethodnik, Battlefield 1, pošto mu je nakon istog perioda i gomile sadržaja, podrška prekinuta u junu. Ostaje samo da se vidi da li će kao i pre dve godine, novi Battlefield biti otkriven krajem maja, ili nas zbog korona virusa očekuje duži period čekanja. Ranije glasine navode da će novi Battlefield izaći tek 2022. godine, ali do sada to nije potvrđeno od strane izdavača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top