PC

Pouzdani izvor otkriva da je dolazak GTA VI još uvek daleko

Gotovo pa od samog izlaska Grand Theft Auto 5 se nametnulo pitanje – a kada dobijamo šesti deo? Nažalost, ni sada, više od 6 godina nakon dolaska petice, nemamo tačan odgovor, već samo čekamo da Rockstar podeli neku informaciju.

U proteklom periodu je bilo dosta glasina koje su se bavile igrom GTA VI i potencijalnim lokacijama i karakterima koje će posedovati, a datum izlaska je takođe bio jedna od tema glasina. Izvori su kao potencijalne godinu za dolazak ove igre u popularnom serijalu navodili 2021. godinu, ali to se verovatno neće dogoditi.

Pouzdani izvor, Džejson Šrier sa portala Kotaku, koji je do sada nebrojeno puta otkrivao tačne informacije pre zvaničnih objava, je nakon razgovora sa zaposlenima u studiju Rockstar otkrio da je GTA VI još uvek daleko i da je tek u ranoj fazi razvoja, što znači da ćemo morati još da čekamo, i logično je što Rockstar još uvek nije zvanično spominjao GTA 6 i njegov razvoj.

Dok čekamo na GTA 6 ostaje da i dalje igramo peticu koja aktivno dobija novi sadržaj putem Online komponente. Verovatno će prodaja biti dodatno uvećana sa trenutnih 115 miliona prodatih primeraka, šteta samo što je Rockstar odustao od singlplejer kampanje za GTA 5.

Ono što je dobra vest u ovoj priči je da u studiju Rockstar crunch dosta ublažen u proteklih 18 meseci, čime je radna kultura postala dosta pogodnija za zaposlene, o čemu su posvedočili neki zaposleni sa odlukom da ipak ostanu u Rockstaru umesto da napuste kao što su ranije planirali.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top