Mobile

Povodom obeležavanja Dana vanzemaljaca, igra Alien:Blackout je potpuno besplatna

26. april je datum kada se obeležava Dan vanzemaljaca, sada da li je međunarodni ili međuplanetarni ostaje da odlučimo za neki drugi put, kako ne bismo skretali sa teme.

Povodom ovog “praznika”, rešeno je da se mobilna igra o  kultnom filmskom vanzemaljcu, Alien: Blackout, podeli potpuno besplatno na Play Store i App Store prodavnicama za korisnike mobilnih uređaja.

Ova igra je kreirana u stilu Five Nights at Fredd’s, samo što se ovde čuvate Ksenomorfa i to zatvaranjem ventilacionih otvora na svaki šum, ili kada se osetite paranoično. To morate raditi kako biste sačuvali sebe i ostale članove posade, ali obratite pažnju na energiju koja se troši sa svakom radnjom. Igra dobro prenosi horor atmosferu iz filmova i igra Alien Isolation, tako da ćete se valjano zastrašiti, i sada imate priliku da to učinite potpuno besplatno.

Ova besplatna promocija će trajati samo danas, 26. aprila, pa je zato najbolje da je preuzmete što pre.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top