PC

Predstavljena zvanična Peaky Blinders igra

Dok se čeka na dolazak šeste sezone serije Peaky Blinders, imamo priliku da u avanturama Tomija i ekipe uživamo kroz zvaničnu Peaky Blinders video igru. O ovoj video igri smeštenoj u dvadesete godine prošlog veka se govorilo prošle godine, ali je sada zvanično predstavljena sa sve trejlerom.

Peaky Blinders: Mastermind je igra studija Futurlab koji sarađuje sa kreatorom serije, Stivenom Najtom, kako bi svi elementi bili što verniji izvornom sadržaju. Ovo je igra sa elementima rešavanja zagonetki, gde ćete iz ptičije perspektive pratiti 6 članova porodice Šelbi, od kojih svaki poseduje jedinstvene sposobnosti.

Kontrola nad svim karakterima se vrši praktično istovremeno i od igrača se zahteva izuzetna pažnja tokom igranja sa uspostavljanjem saradnje između članova porodice i sposobnosti koje poseduju radi rešavanja problema i napretka kroz priču.

Igra je kreirana u stilu koji se odnosi na vešto razmišljanje protagoniste Tomija, koji ne razmišlja niti o prošlosti niti o budućnosti, već živi u trenutku, što će se videti tokom igranja. Grafički stil deluje zanimljivo i upotpunjen je odličnom muzikom sa šmekom perioda odigravanja radnje, za šta je zaslužan bend Feverist

Peaky Blinders: Mastermind će postati dostupan za kupovinu putem Steam platforme tokom leta ove godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top