Vesti

Premijer liga se vraća u virtuelnom formatu kao FIFA 20 turnir

Zbog korona virusa sportska takmičenja su odložena do daljnjeg, sa nepoznatim datumom ponovnog početka. Tu spada i izuzetno popularna Premijer liga, čije zaustavljanje mnogi u Britaniji porede sa masovnom tragedijom.

Pošto igranje fudbala u stvarnom svetu nije moguće, Premijer liga prelazi u virtuelni svet, pomoću igre FIFA 20, kompanije Electronic Arts. Ovaj turnir je nazvan ePremier League Invitational i u njemu će se takmičiti 20 timova, koje će predstavljati po jedan igrač kroz mečeve koji će se odigravati od 21. pa do 25. aprila, sa početkom u 11 časova po našem vremenu, osim finala koje će početi u 14h.

Turnir je podeljen u nekoliko faza u kojima će se odabranici klubova nadmetati prema unapred određenom žrebu i to po knockout principu. Kompletan događaj će biti moguće pratiti na zvaničnom Youtube, Twitch i Facebook kanalu Premijer lige, dok će mečevi polufinala i finala biti emitovani na televizijama u Britaniji.

Pored zabave za gledaoce željne fudbalskog nadmetanja, ovaj virtuelni turnir ima i humanitarnu komponentu, pošto će sav prikupljeni novac biti doniran zdravstvenim institucijama u Velikoj Britaniji.

Ispod možete pogledati raspored mečeva i listu učesnika.

21 April (from 12:00 BST)
1A John McGinn (AVL) v Neal Maupay (BHA)
1B Josh Franceschi (ARS) v Nathaniel Chalobah (WAT)
1C Dwight McNeil (BUR) v Ryan Fredericks (WHU)
1D Philip Billing (BOU) v Angus Gunn (SOU)

Last 16
22 April (from 12:00 BST)
2A Raheem Sterling (MCI) v Wilfried Zaha (CRY)
2B Tom Grennan (MUN) v Trent Alexander-Arnold (LIV)
2C Reece James (CHE) v Andre Gomes (EVE)
2D Moussa Sissoko (TOT) v Christian Atsu (NEW)

23 April (from 12:00 BST)
2E Diogo Jota (WOL) v Wilfred Ndidi (LEI)
2F Todd Cantwell (NOR) v Lys Mousset (SHU)
2G Winner 1A v Winner 1D
2H Winner 1B v Winner 1C

Quarter-finals
24 April (from 12:00 BST)
QF1 Winner 2B v Winner 2D
QF2 Winner 2C v Winner 2A
QF3 Winner 2E v Winner 2F
QF4 Winner 2G v Winner 2H

Semi-finals/Final
25 April (from 15:00 BST)
SF1 Winner QF1 v Winner QF2
SF2 Winner QF3 v Winner QF4
Final Winner SF1 v Winner SF2

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top