Mobile

PUBG Mobile zabeležio ogromnu zaradu tokom marta

PUBG Mobile i u 2020. godini nastavlja sa ogromnom popularnošću i privlači izuzetno veliki broj igara, što se desilo tokom prošlog meseca.

Ovaj naslov, zajedno sa specijalnom verzijom za kinesko tržište, je tokom marta ostvario trostruko veću zaradu u odnosu na isti mesec prošle godine sa ukupno 232 miliona dolara.

Kako navodi firma Sensor Tower, koja se bavi analizom zarade igara, PUBG Mobile je sa ovom zaradom nadmašio sve ostale konkurente i mobilne igre u martu. Za rekordnu zaradu je mahom zaslužan korona virus koji je primorao veliki broj ljudi na socijalnu izolaciju i boravak kod kuće, zbog čega su se mnogi okrenuli video igrama kao glavnom izvoru zabave.

Najveći deo zarade za PUBG Mobile dolazi iz Kine, koja čini čak 61% zarađene sume, čime je dodatno potvrđena popularnost brenda u ovoj zemlji, dok je udeo teritorije SAD 11 procenata.

PUBG Mobile je imao odličnu zaradu tokom cele prošle godine, gde se takođe nalazi na samom vrhu kada su u pitanju igre za mobilne telefone, a zarada u martu je dobar indikator da će i tekuća godina biti izuzetno lukrativna.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top