PC

Rad na Baldurs Gate 3 otežan zbog korona virusa, ali neće biti odlaganja za narednu godinu

Kao i na većinu igara koje se nalaze u fazi produkcije, studio Larian se suočava sa problemima rada od kuće i udaljenosti timova, što otežava razvoj igre Baldurs Gate 3.

U intervjuu za NY Times, jedan od zaposlenih u studiju je otkrio da preko 300 zaposlenih radi od kuće sa oko 70-80% produktivnosti, što usporava razvoj igre. Ono što je pozitivno je da se sa radom napreduje, polako ali se napreduje, i ova situacija neće uticati na odlaganje igre za narednu godinu.

Iz studija navode da je i dalje plan da se Baldurs Gate 3 pojavi ove godine kao Early Access naslov, ali konkretan datum trenutno nije moguće pružiti. Moguće je da će neki sadržaj planiran za Early Access biti izbačen iz prve verzije i da će biti dodat kasnijeg datuma, ali je potrebno sačekati još malo, kada Larian bude bio spreman da pruži više detalja o ovom nadolazećem naslovu u kultnom RPG serijalu.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top