Mobile

Riot planira da Valorant donese na konzole i mobilne telefone

Najnovija igra na koja dolazi od strane kreatora League of Legends privlači mnogo pažnje iako se tek nalazi u fazi zatvorenog beta testiranja. Mnogi za Valorant traže ključ više na Twitchu kako bi dobili pristup, dok Riot razmišlja o proširenju na ostale platforme.

Ova pucačina sa elementima CS:GO i Overwatch igara je trenutno zvanično najavljena isključivo za PC platformu, ali Riot Games izgleda da ima planove za proširenje i na ostale platforme.

Prema rečima producenta Džoija Zjeglera, Riot razmatra opciju da Valorant donese i igračima na konzolama i mobilnim uređajima, ali je još uvek rano govoriti o pravoj potvrdi, pošto se ipak radi o dosta ranoj verziji igre za prvobitnu PC platformu.

U svakom slučaju, najava igre Valorant za druge platforme ne bi došla kao iznenađenje, pošto Riot verovatno želi da ugrabi deo kolača sa tržišta konzola, ali i da dublje zakorači na polje mobilnog gejminga, koje je u procesu ogromne ekspanzije.
Valorant bi sa verovatno sa lakoćom radio na modernim telefonima, pošto sistemska zahtevnost za PC nije uopšte zastrašujuća, u šta se možete uveriti putem ovog linka.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top