PC

Stigao mod koji omogućava potpuni prelazak Half-Life: Alyx pomoću miša i tastature

Half-Life: Alyx više nije VR-only iskustvo.

Već od prvog dana pojavljivanja Half-Life: Alyx, zajednica modera je prionula na posao ukidanja VR barijere i kreiranja opcije za igranje putem tastature i miša.

Prethodnih nedelja se pojavio mod koji je to omogućio, ali nije bilo dostupno preći čitavu kampanju, zato što određene sekvence i zagonetke nije bilo moguće rešiti putem tastature, već su se zatevali VR kontroleri.

Sada stigao novi mod koji omogućava potpuni prelazak Half-Life: Alyx igranjem putem miša i tastature na standardnom ekranu. Moder “r57zone” je naveo kako kod određenih zagonetki treba više truda ali ih je moguće preći. Proces instalacije i podešavanja ovog moda je malo teži, ali na svu sreću postoji detaljno iskustvo koje vam omogućava da Alyx pređete u potpunosti na ovaj način.

Mod je potpuno besplatan za preuzimanje, i to možete učiniti putem ovog linka, gde vas očekuje detaljno uputstvo za instalaciju, zajedno sa opisanim kontrolama.

Verovatno je da će u budućem periodu biti još modova koji će doneti bolje iskustvo igranja, ali ako želite da Alyx pređete bez kupovine još uvek skupih VR uređaja, ovo je dobra prilika za to. Na kraju ostaje samo da procenite da li je iskustvo potpuno ili ne.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top