Mobile

Terraria do sada prodata u preko 30 miliona primeraka

U susret još jednom apdejtu za Terraria, simpatične survival igre sa preko 100 sati sadržaja, studio Re-Logic je objavio odlične vesti vezane za prodaju igre.

Terraria je od prvog pojavljivanja 2011. godine pa sve do sada, prodata u preko 30 miliona primeraka na svim platformama za koje je dostupna.

Kreatori su objavili da najveći deo igrača, čak 14 miliona njih, čine oni na PC-u, 7,6 miliona primeraka je prodato na konzolama i 8,7 miliona pripada mobilnoj verziji.

Istaknuto je da interesovanje za igru ne opada i prodaja se nastavlja stabilnim tempom kao i prvog dana. Pored zahvale svim igračima, Re-Logic je objavio i da će Terraria na Steamu biti snižena čak 50%.

Terraria je odlična igra, a mi smo je uvrstili i u našu listu preporuka igara koje možete igrati tokom pandemije korona virusa.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top