PC

U pripremi su Definitive izdanja za Mafia 2 i Mafia 3

Vesti o remaster izdanjima igara u proteklom periodu ima dosta, poput osveženog izdanja igre Saints Row 3, a sada se na tajvanskom sajtu za rejting igara pojavila informacija da stižu Definitive izdanja za Mafia 2 i Mafia 3.

Na tom sajtu je navedeno da je zahtev za dobijanje rejtinga podnet od strane kompanije Take-Two, koja je vlasnik Mafia IP-a, dok je kao izdavač naveden 2K Games, a developer Hangar 13, koji stoji iza trećeg dela serijala.

Definitive izdanje upućuje na to da Mafia 2 dobija dugo očekivani remaster, zajedno sa svim ostalim naknadno izdatim sadržajem u vidu ekspanzija, a ujedno će se igra po prvi put zvanično pojaviti na novoj generaciji konzola.
Što se tiče Mafia 3, nadamo se da je Hangar 13 izmenio barem neke elemente koji se igračima nisu dopali.

Naravno, moraćemo da sačekamo još malo pre nego što saznamo šta donose ova nova izdanja, kao i kada izlaze, pošto je datum naveden na sajtu samo placeholder.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top