PC

Ubisoft preduzeo mere za očuvanje interneta tokom trajanja pandemije korona virusa

Korona virus je doveo do velikog opterećanje internet infrastrukture zbog povećane upotreba za poslovanja i zabavu, za čije očuvanje su se mnoge kompanije odlučile da sprovedu određene mere.

Netflix i Youtube su smanjili kvalitet video materijala, Sony je ograničio brzinu preuzimanja, Steam promenio raspored ažuriranja igara, a tu se sada priključuje i francuska kompanija Ubisoft.

Ovaj izdavač je već delom bio uključen u proces putem mera preduzetih od strane Sonija i Majkrosofta, ali je sada za uPlay servis na PC-u rešeno da se odradi par stvari za očuvanje interneta.

Ubisoft je objavio kako će u narednom periodu dodavanje novog sadržaja i apdejtova sprovoditi izvan vremena kada se beleži najveći broj korisnika. Takođe će automatsko ažuriranje igara biti izmenjeno u smislu vremenskog perioda potrebnog za njegovo sprovođenje. Po pitanju preloadovanja besplatnih igara i sadržaja sprovoditi poboljšane mere zakazivanja, što znači da će oni biti dostupni za preuzimanje od ranije.

Ubisoft je takođe zamolio i da fanovi sami preduzmu mere u vidu prilagođavanja brzine preuzimanja, i da to više tokom noći ili vikendom.

Ova kompanija ulaže dosta napora tokom trajanja pandemije korona virusa, pošto je do sada podeljen veliki broj igara kako bi se igrači zadržali kod kuće. Trenutno je u ponudi Assassin’s Creed 2, sve do 17. aprila.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top