PC

Uskoro će biti najavljen novi Crysis projekat!

Izgleda da misteriozna objava koju je Crytek napravio uoči 1. aprila ipak nije šala, već će stvarno uskoro biti najavljena nova igra u renomiranom Crysis serijalu.

Da je nešto novo na pomolu otkriva zvanični Twitter kanal serijala, koji je nakon gotovo 4 godine neaktivnosti doneo novu objavu u kojoj je samo napisano “RECEIVING DATA”.

Dve reči su dovoljne kako bi uzbudile fanove koji već dugi niz godina očekuju neku novinu vezanu za Crysis serijal. Tajnovitost je na visokom nivou, tako da ne znamo da li će narednom objavom biti predstavljen novi Crysis projekat, ili će nas Crytek ostaviti u mučnoj neizvesnosti.

Možda je na pomolu potpuno nova igra, ili je u pripremi remaster/reboot serijala o čemu je već bilo nekoliko glasina u prošlom periodu, i jedva čekamo da vidimo o čemu je reč. U svakom slučaju, dobro je čuti da se sprema nešto sa Crysis etiketom, a sledeće pitanje je naravno da li ćemo moći da pokrenemo novu igru.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top