PC

Assassin’s Creed 2, Rayman Legends i Child of Light su ponovo besplatni na uPlay platformi

Kompanija Ubisoft je bila dosta darežljiva u prethodnim nedeljama, pre svega sa deljenjem igara potpuno besplatno, kao i organizovanjem promocija u vidu vikenda besplatnog igranja.

Ako ste kojim slučajem propustili šansu da preuzmete besplatne igre kada je originalno trajala akcija, one su sada ponovo besplatne za sve.

Tu spada Assassin’s Creed II koji vodi u renesansnu Italiju, pa Rayman Legends, odlični platformer za celu porodicu, kao i simpatična igra Child of Light. Sve one će biti dostupne za preuzimanje na PC-u, putem uPlay platforme do 5. maja u 20 časova po našem vremenu.

Ovo je druga šansa koja se ne propušta, a nadamo se da će Ubisoft uskoro doneti još neki besplatni naslov.

Između ostalog, Ubisoft je nedavno i zvanično predstavio najnoviji Assassin’s Creed naslov, koji vodi u svet vikinga i donosi brojne novine u vidu stila borbe sa duplim oružjem i opcijom za gradnju naseobina.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top