PC

Datum izlaska za Assassin’s Creed Valhalla se pojavio na Amazonu

Assassin’s Creed Valhalla, najnovije izdanje u popularnom serijalu koje vodi u hladnije vode nordijske istorije, je predstavljeno krajem aprila sa detaljima priče i vremenskog razdoblja.

Ubisoft je u međuvremenu izdao i gejmplej trejler koji zapravo nije imao gejmpleja, što se odrazilo negativnom reakcijom publike. Naravno, utisak o igri se ne stiče na samoj najavi pošto će biti otkriveno još detalja, kao i tačan datum izlaska.

Francuska kompanija je navela da Assassin’s Creed Valhalla izlazi u prazničnoj sezoni, zajedno sa dolaskom next-gen konzola(PS5, Xbox Series X), što znači da se čeka na datume od strane Majkrosofta i Sonija.

Ipak, izgleda da Amazon Italy zna neke informacije koje ostatku sveta nisu poznate, pošto je na stranici igre kao datum izlaska naveden 15. oktobar. Greška je ubrzo primećena i datum je promenjen, ali su posetioci uspeli da uslikaju staru verziju stranice.
Na Redditu se početkom meseca pojavila objava u kojoj je takođe otkriveno da Valhalla izlazi sredinom oktobra, što je još uvek nepotvrđeno.

Valhalla datum izlaska

Oktobar je prilično učestao kao period pojavljivanja Assassin’s Creed igara, pošto su se u ovom mesecu pojavili AC III, Syndicate, Origins i Odyssey. U slučaju nove igre, to bi značilo i da će se konzole nove generacije takođe tada pojaviti, malo pre početka praznične sezone. Zanimljivo je da je Sony nedavno u oglasu za posao greškom naveo da Playstation 5 isto izlazi u oktobru, što se poklapa sa ovom igrom.

Kada su u pitanju listinzi na sajtu Amazon, neke informacije su se ispostavile kao tačne, dok neke nisu, tako da je najsigurnije ovaj datum uzeti sa rezervom i sačekati na zvaničnu objavu.

Assassin’s Creed Valhalla će izaći za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X, a nedavno je navedeno da će na novim konzolama raditi u minimum 4K 30FPS.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top