PC

Glasine – Resident Evil 8 će biti najjezivija i najmračnija igra u serijalu

Zbog uspeha koji Resident Evil ima, Capcom u planu ima nekoliko igara za naredni period, o kojima se saznalo putem glasina. Navodno se radi na rimejk izdanju za kultni četvrti deo, a pre toga bi trebalo videti RE8, navodno nazvan VIIlage.

Ranije glasine su otkrile da se radi o igri koja unosi korenite promene, sa igranjem iz prvog lica i novim vrstama neprijatelja umesto zombija. Sada smo dobili još detalja od izvora bliskog kompaniji Capcom, i koji navode da će ovo biti najjezivija i najmračnija “Rezi” igra do sada.

Glasine dolaze od proverenog izvora kada je u pitanju Resident Evil serijal, pošto je u pitanju DuskGolem. Ista osoba je o ranijim naslovima iznela tačne podatke pre kompanije Capcom, a početkom ove godine je govoreno o Resident Evil 8, što su drugi izvori i potvrdili.

Dusk Golem je na Twitteru otkrio da će dizajn neprijatelja u osmici uznemiriti igrače i da će postojati više od jednog negativca, tako da se spremite na više nevolje nego što to jedan Mr. X ume da priredi. Izvor je ponovo potvrdio da se radi o prikazu iz prvog lica, dok će međuscene uključivati i prikaz iz trećeg lica kako bi se postigao određeni efekat u kazivanju priče.

U istom nizu tvitova se govorilo i o novoj Silent Hill igri koja bi takođe trebala uskoro biti najavljena, što bi bilo pravo iznenađenje pošto je Konami pre par meseci opovrgao takve glasine. Ipak, kao i za sve glasine, moraćemo da sačekamo na zvanične detalje.

Resident Evil 8 je navodno trebao biti već najavljen, ali je to Capcom odložio za nešto kasnije zbog izbijanja pandemije korona virusa. Zvanična najava osmog dela bi se trebala odigrati u skorije vreme, a datum izlaska je 2021. godina za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top