PC

GTA 5 možete preuzeti potpuno besplatno na Epic Games Store!

GTA 5 besplatno

Kompanija Epic Games nije uspela da do kraja održi nivo misterioznosti oko najnovije igre koju deli besplatno, pa smo tako već dan pre saznali da će igrači GTA 5 besplatno preuzeti putem Epic Games Store.

Na Epic Games Store je za ovih godinu i nekoliko meseci, koliko traje nedeljno besplatno darivanje, podeljeno dosta vrednih naslova među kojima se nalazi Just Cause 4 i čitava Batman trilogija, ali je GTA V pravo iznenađenje u ponudi, kao igra koja je do sada prodata u preko 115 miliona primeraka.

Pročitajte još: Najbolji modovi za Grand Theft Auto 5

Do besplatne kopije igre Grand Theft Auto V se dolazi sa velikom lakoćom, potrebno je da posedujete Epic Games nalog, i onda putem ovog linka prolazite kroz besplatni proces kupovine, i voila ovaj naslov je vaš zauvek. Verzija koja se deli za džabe je Premium Edition tako da vas očekuje još dodatnih pogodnosti.

Promocija će trajati nedelju dana, odnosno sve do 21. maja u 17 časova kada će u ponudu doći neki drugi naslov, koji je ponovo misteriozan, tako da možete očekivati nešto većeg kalibra.

Iako je igra stara gotovo 7 godina, GTA 5 je i dalje neverovatno “živ” kada je populacija igrača u pitanju, zahvaljujući GTA Online dodatku koji dolazi besplatno uz ovaj naslov. Rockstar Games redovno održava multiplejer komponentu kroz dodavanje raznog sadržaja u vidu automobila, pljački i sličnog, a on će sada postati dostupan široj publici.

Pored GTA Online, GTA 5 poseduje odličnu priču koja govori o avanturama Trevora, Majkla i Frenklina, a u singlplejer svetu se možete zabavljati sa mnogobrojnim modovima koji se mogu preuzeti i lako dodati u igru.

Deljenje igre GTA 5 besplatno je mudra taktika Rockstar Gamesa, pošto će novi igrači verovatno uložiti dodatni novac tokom igranja GTA Online dodatka, čime će zarada postati još veća, a ovo je ujedno i odlično pripremanje terena za predstojeći Grand Theft Auto VI.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top