Filmovi-Serije

Kejt Blančet u razgovorima za ulogu u Borderlands filmu

Film baziran na popularnom Borderlands serijalu igara, kompanije Gearbox, će izgleda uskoro ući u punu produkciju, pošto se trenutno radi na selekciji glumačke postavke.

Kako navodi Variety, glumica Kejt Blančet(Cate Blanchett), trenutno vodi razgovore sa producentima Borderlands filma za ulogu Lili(Lilith), pripadnice Sirens klasi sa velikim moćima, čime je potvrđeno da ćemo ovog karaktera videti u ovoj adaptaciji.

Ova glumica iza sebe ima izuzetno bogatu glumačku karijeru, prepoznatljivu po ulogama u fimovima The Lord of the Rings, Hobit, Thor: Ragnarok, Blue Jasmine i mnogim drugim. U procesu odabira učestvije režiser Eli Rot(Cabin Fever, Green Inferno), zajedno sa Krejgom Mazinom, scenaristom Borderlands filma koji je u prošlosti radio na drami Chernobyl.

Za sada nema potvrde da će Blančetova igrati Lilith, kao ni ostale glumačke postavke, ali svakako postoji napredak u izradi ovo adaptacije o kojoj se nije dosta čulo u prethodnim mesecima.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top