PC

Otkrivene igre koje Epic Games deli besplatno u narednih mesec dana

Epic Games je nedavno pokrenuo najnoviju MEGA rasprodaju na EGS platformi, a uz to potpuno besplatno deli i epske naslove.

Od 14. pa sve do 21. maja igrači imaju pirliku da potpuno besplatno preuzmu Premijum ediciju igre Grand Theft Auto V, zbog čega je došlo do preopterećenja servera za Epic Games Store. Objava da će ova igra biti podeljena besplatno je procurela dan ranije, a sada je otkrivena lista besplatnih igara koje dolaze u narednih mesec dana.

Lista je procurela od strane izvora bliskih kompaniji, i otkriva da su u pripremi jaki naslovi koje možete ugrabiti besplatno. Prema procurelim informacijama, od 21. maja ćete moći da besplatno preuzmete Civilisation VI, a od 28. je u ponudi Borderlands The Handsome Jack kolekcija, koju čine Borderlands 2 sa svim pratećim DLC sadržajem i Borderlands Pre-Sequel.

Za sam kraj MEGA rasprodaje, 4. juna će biti podeljene kopije survival multiplejer naslova ARK: Survival Evolved. Ako je istina, radi se o izuzetno vrednim igrama koje će pred igrače doneti stotine sati sadržaja.

Pošto se radi o nepotvrđenim glasinama, moraćemo da sačekamo te datume i otkrijemo da li se stvarno radi o ovim vrednim igrama, a do tada bacite pogled na veliku rasprodaju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top