Vesti

Prikazan next-gen trejler za domaću igru SCORN!

O projektu SCORN, domaćeg studija Ebb Software, se odavno nije čulo i nismo imali pojma kojim tokom napreduje razvoj, a sada smo dobili pravo iznenađenje.

Sasvim neočekivano, na Inside Xbox prezentaciji je izdat najnoviji trejler za SCORN koji prikazuje neverovatnu grafiku koju napaja hardver Xbox Series X konzole.

Ova atmosferična horor avantura je samim tim potvrđena za izlazak na Xbox Series X, i to kao ekskluzivni naslov koji će raditi u 4K 60FPS. Od drugih detalja, u mejlu upućenom medijima, objavljeno je da će Scorn izaći zajedno sa Xbox Series X konzolom, što znači krajem ove godine.

Trejler traje dva minuta i donosi oduševljavajući nivo detalja, čime smo još ponosniji na Ebb Software i jedva čekamo da više saznamo o igri.
Sada vas ostavljamo da uživate u trejleru:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top