PC

Prikazan novi gejmplej snimak za Outriders, nadolazeću co-op pucačinu studija People Can Fly

Saradnja studija People Can Fly(Painkiller, Bulletstorm) i kompanije Square Enix pred igrače dovodi kooperativnu pucačinu zvanu Outriders, zvanično predstavljenu na E3 2019.

U periodu nakon premijere nije otkriveno preterano dosta detalja o igri, osim o odlaganju za kraj godine, a sada je objavljen duži video u potpunosti posvećen gejmpleju igre.

Video vodi u First City, prvu ljudsku koloniju na neprijateljskoj planeti Enoch, gde vrebaju brojna čudovišta i humanoidni neprijatelji. U pitanju je pravi gejmplej, ne in-engine trejler, gde se prikazuju nove vrste čudovišta, kao i sposobnosti Pyromancer klase karaktera.

Uz naraciju developera dobijen je uvod u samu priču i pozadinu dolaska ljudi na neprijateljsku planetu, a objašnjeni su i sistemi igre, kao i korisnički interfejs koji se može gotovo potpuno isključiti. Progresija se vrti oko World Tier sistema gde napredovanjem otključavate nove oblasti i dodatke, dok sa njima težina nastavlja da raste. Okruženja u ovoj pucačini iz trećeg lica nose veliku različitost, kako po paleti boja tako i po taktičkom rasporedu uzvišenja i dodatnih elementa.

Outriders funkcioniše kao kooperativna pucačina za do 3 igrača, ali je u ovom gejmpleju prikazano da je i solo igranje moguće, zahvaljujući skaliranju težine u odnosu na nivo i broj igrača. Još jedna primetna stvar je da igra izgleda prilično dobro u ovom gejmplej snimku, sa dosta detalja, ali nije poznato da li je gejmplej kreiran na PC-u ili nekoj od konzola naredne generacije.

Outriders izlazi tokom praznika za PC, PS4, PS5, Xbox One i Xbox Series X.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top