PC

Prikazane prve fotografije iz nadolazeće Lord of the Rings igre

Na oduševljenje velikog broja fanova The Lord of the Rings brenda, studio Daedalic Entertainment je početkom godine otkrio da radi na avanturi-šunjalici u kojoj će glavni protagonista biti Golum, i to po Tolkinovoj zamisli.

Novi detalji o igri Gollum dolaze posredstvom nemačkog portala GameStar.de, na kojem se nalaze prve fotografije iz igre, kao i kratak opis, za čije čitanje je potrebno platiti. Deo koji teksta koji ne zahteva plaćanje otkriva da će se igra pojaviti za PC, PS5 i Xbox Series X uređaje, pa je tako u fotografijama moguće videti next-gen izgled Mordora.

U igri je fokus na šunjanju u stilu vezanom za Goluma, dok će dešavanja u Srednjoj zemlji biti prikazana iz nove perspektive, dva lika, pošto je i Smigol sastavni deo. Rani uvid u igru govori da developeri pripremaju odličnu avanturu za fanove stealth igara, sa brojnim opcijama za skrivanje i kretanjem po, hobitima, nepristupačnim terenima.

Na fotografijama iz igre vidimo drugačijeg Goluma od onog na kojeg smo navikli u trilogiji filmova i Shadow of Mordor i War igrama, a ovde čak ima i kosu. U narednim nedeljama očekujemo više detalja o ovoj nadolazećoj igri, a već sada nam se čini da dobijamo pravo osveženje od standardnih Lord of the Rings avantura.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top