PC

Procurelo 13 modova igranja koji uskoro dolaze u Call of Duty: Warzone

Call of Duty: Warzone je nedavno dobio ogroman paket sadržaja, za koji je bilo potrebno obezbediti dodatnih 15GB prostora na disku.

Apdejt ovih razmera nije doneo nešto preterano novo na površini, ali su zato datamineri imali pune ruke posla, pošto je sa paketom od 15GB stigao i veliki deo budućeg sadržaja. Nakon malo “kopanja” datamineri sa naišli na nekoliko modova i plejlisti koje bi se uskoro trebale pojaviti u ovoj Battle Royale igri, i uz koje bi se standardna borba načinila dosta bržom i zanimljivijom.

Otkriveno je ukupno 13 modova igranja, zajedno sa opisima šta koji donosi. Tako očekujemo klasični Battle Royale, bez novca, mini misija, gulaga i respawn mehanika, što će Warzone odenuti u novo ruho, nalik na PUBG. Među fajlovima je pronađen mod nazvan “Realism” koji uklanja veliki broj HUD elemenata, pa One shot mod gde se strada od samo jednog metka, a pronađen je i mod sa eksplozivnom fizikom koji može doneti pravo ludilo na Verdansk.

Najzanimljiviji procureli modovi su oni vezani za Gulag, kojih ima dva. Tu je mod u kojem mrtvi igrači odlaze u gulag sve do 3 finalna kruga, i “Infinite Gulag” u kojem se borba odvija samo u ovom delu igre, što će biti veoma zanimljivo.

Ispod možete pronaći kompletnu listu sa procurelim modovima, dok više detalja postoji na zvaničnom Reddit kanalu igre.

  1. Classic BR
  2. ‪Mo Gulag Mo Problems
  3. ‪BYOL
  4. ‪Non Stop
  5. PewPew
  6. Run Like Hell
  7. Bottom Line
  8. ‪Realism
  9. ‪Infinite Gulag
  10. ‪Most Wanted
  11. One shot
  12. Stimulus
  13. ‪Inflation Redeployment

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top