Vesti

Procureo gejmplej snimak za otkazanu kampanju u Call of Duty: Black Ops 4

Nakon izuzetno duge tradicije Call of Duty igara, 2018. godine se pojavio Black Ops 4 kao prva igra u franšizi koja dolazi bez kampanje. Ona je žrtvovana zarad popularnog Battle Royale žanra, ali to nije najbolje prošlo kod publike.

Međutim, Black Ops 4 je prvobitno imao planiranu kampanju pre nego što je ona otpisana zarad multiplejer moda. Ovo otkriće dolazi putem procurelog gejmplej snimka koji prikazuje deo kamanje iz ove igre. U videu je prikazan deo jedne misije u kojoj je potrebno probiti se do sedišta jedne kompanije.

Snimak prikazuje i nedovršene teksture karaktera nekompletne misije, i još elemenata koji nedostaju zbog rane faze u kojoj se kampanja nalazila. Ono što je zanimljivo videti, je da ipak nije reč o čistoj singlplejer kampanji, već o 2v2 setu scenarija u kojem jedan tima mora ispuniti određeni objektiv a drugi sprečiti njegovu realizaciju. Vidljivo je i da tokom igranja iskaču razni objekitivi koji bi darovali dodatne zadatke i poene igračima.

Kooperativna kampanja sa PvP elementima je možda bila preambiciozni zalogaj za Treyarch, koji nije uspeo da je završi u dogledno vreme pa je zato odustao od ideje. U svakom slučaju, radi se o dosta interesantnom projektu, kojem će se Treyarch možda vratiti sa nekom narednom igrom.

[LEAK] Black Ops 4 Campaign Gameplay from Blackops4

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top