PC

The Witcher 3: Wild Hunt GOTY možete kupiti za samo 5$ putem Epic Games Store

Uz kupon od 10$ koji vam je Epic Store poklonio sa preuzimanjem GTA V besplatno.

Velika rasprodaja igara na Epic Games Store je počela, ali je ona ostala u senci zbog mogućnosti da se GTA V preuzme potpuno besplatno. Veliki broj naslova je na popustu i do 75%, tako da na značajnom sniženju možete ugrabiti neki naslov koji već duže vreme želite da dodate u kolekciju.

Cena igara može biti još niža, pošto je Epic svim korisnicima podelio po kupon vrednosti 10 dolara, koji se može iskoristiti za sve igre koje na sniženju koštaju 14,99$ pa naviše.

Odlični The Witcher 3: Wild Hunt, i to Game of the Year ediciju možete kupiti za samo 5 dolara. Ovaj naslov studija CD Projekt Red košta 14,99$ i sa kuponom vrednost spuštate na samo 5 zelembaća, što je do sada najveće sniženje za ovaj naslov.

The Witcher 3: Wild Hunt ima dosta pozitivnih strana, poput RPG elemenata, odlične priče, a pošto se radi o GOTY izdanju dobijate i 2 DLC dodatka koji se zbog kampanja koje traju 10 i više sati mogu okarakterisati kao zasebne igre.

Ovaj naslov je ovih meseci doživeo pravi preporod i ponovnu popularnost, zahvaljujući Netfliksovoj seriji The Witcher, čime je prodaja nadmašila onu sa premijernog pojavljivanja.

Uz Witcher 3, još dosta igara je na popustu i na isti način ih je moguće uzeti na velikom sniženju, tako da slobodno pogledajte kompletnu ponudu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top