PC

Epic Games je u poslednjem trenutku promenio besplatnu igru za ovu nedelju

Najnovija besplatna igra za ovu nedelju koja se daruje putem Epic Games Store je Overcooked. Solidna kooperativna avantura koja će izmamiti osmeh na lice igračima sa svojom idejom užurbanog kulinarstva.

Međutim, ova igra je došla kao iznenađenje za mnoge koji su u ponudi očekivali naslov višeg ranga. Velika očekivanja nisu postojala neopravdano, pošto je ranije procurela lista sa predstojećim igrama tačno otkrila da će prethodno Civilization VI i Borderlands Handsome kolekcija biti besplatna.

Ta lista je ukazala i da će 4. juna u ponudi biti ARK: Survival Evolved, distopijska multiplejer igra u kojoj postoje dinosaurusi i brojna druga stvorenja. Za ovim naslovom i dalje vlada veliko interesovanje, tako da su brojni igrači jedva čekali da ARK ugrabe besplatno na ovoj platformi.

To se nije ostvarilo, i ne zato što listing nije tačan. Kineski Weibo profil Epic Games prodavnice je objavio kako je za ovonedeljna misteriozna igra zamenjena sa Overcooked iz “određenih razloga”.

Na profilu piše da treba obratiti pažnju na narednu nedelju, što nagoveštava da će ARK biti besplatan narednog četvrtka. Na samoj Epic Games prodavnici je za narednu igru ponovo ostavljen tajmer koji odbrojava vreme do otkrivanja misteriozne igre.

Pored Overcooked, ovog vikenda možete preuzeti strategiju Total Annihilation na GOG, ili zaigrati PUBG putem Steama.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top