PC

Hitman Absolution je besplatan na GOG platformi

Ako vas je trejler najave za Hitman 3 tokom Playstation 5 događaja zainteresovao za ulogu ćelavog ubice, onda vam je GOG i te kako izašao u susret.

Na ovoj platformi je povodom početka letnje raspodaje potpuno besplatan Hitman Absolution. Promocija traje do nedelje, 14. juna, u 15 časova po našem vremenu i sve što je potrebno za preuzimanje je otići na početnu stranu GOG platforme, klinknuti na baner na vrhu sajta i onda na “Get it HERE”. Kada sve to uradite, Hitman: Absolution zauvek ostaje u vašem vlasništvu, i nakon završetka promocije.

Hitman: Absolution je igra koja je izašla pre osamostaljenja studija IO Interactive, i bez epizodnog formata je. U igri kao Agent 47 imate dosta opcija za izvršenje misije sa dinamičnim AI karakterima i različitim mehanikama koje svaku misiju čine različitom u odnosu na prethodne.

Pored ove igre na GOG-u, na Epic Games Store besplatno možete preuzeti ARK Survival Evolved.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top