Filmovi-Serije

Najavljena Cyberpunk 2077 anime serija – Cyberpunk: Edgerunners

Kada je pre par dana najavljen strip koji će se baviti jednom od korporacija u Cyberpunk 2077 pomislili smo da će to biti jedina priča izvan same igre, ali smo se prevarili.

Tokom održavanja događaja posvećenog igri Cyberpunk 2077, pored novog trejlera, predstavljena je i anime serija inspirisana ovim svetom.

Nazvana Cyberpunk: Edgerunners, serija se sastoji iz 10 epizoda koje će se pojaviti 2022. godine na Netflixu. Priča neće biti ista kao u igri, već će ovaj anime proširiti lore Cyberpunk 2077 univerzuma. Glavni protagnosta će biti ulični klinac koji se u borbi za život odlučuje da postane edgerunner.

Iza serije radi tim za velikim iskustvom, pošto je na mestu režisera kreator Kill la Kill i Promare serija, Hirojuki Imaiši, kao i dosta drugih animatora koji sačinjavaju japansku kompaniju, Studio Trigger.

CD Projekt Red će dodatne detalje doneti na narednom Night City Wire događaju, koji će se odigrati kroz par nedelja.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top