PC

Novi gejmplej video za pucačinu GTFO prikazuje mapu inspirisanu filmom Alien

Početak IGN-ovog Summer of Games festivala nije doneo nešto preterano velikih najava novih igara, što se i očekivalo, ali je zato bilo pregršt gejmplej videa i trejlera.

Na našem sajtu smo već pokrili nekoliko igara, a sada pišemo i o pucačini GTFO, najavljenoj još pre oko tri godine. GTFO je od decembra u fazi ranog pristupa na Steamu, a sada je studio 10 Chambers sa novim gejmplej trejlerom otkrio šta se sve krije sa narednim apdejtom.

Ova kooperativna pucačina dobija potpuno novu lokaciju, odnosno mapu, nazvanu Lab, koja je inspirisana kultnim horor filmom Alien iz prošlog milenijuma. Mapa nosi dinamične promene u odnosu na prvenac, kao i novi tip neprijatelja sa kojim susreti nisu baš prijatni.

Tu su i nova oružja, veći fokus ka narativu tokom igranja kroz zone, ispravke, a developeri su otkrili da je apdejt besplatan za sve igrače koji poseduju igru na Steamu.

Uživajte u gejmpleju.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top